Abordarea Noastra

Strategia de Sustenabilitate a Grupului OYAK, actionarul nostru principal, care se bazeaza pe principiul “mai multa valoare cu mai putine resurse”, a fost adoptata si de Erdemir Romania ca abordare de grup care tinteste sa contribuie la continuitatea unei coexistente armonioase intre om si natura prin respectarea nevoilor de azi si de maine si actionand cu responsabilitate in acest scop.

Ne conducem operatiile cu constientizarea faptului ca o continuitate a calitatii vietii, a bunastarii, a unei puteri ecomomice competitive, a locului de munca si a ecosistemului depinde de capitalul nostru natural comun.

Tintele Noastre de Sustenabilitate

Otelul este cel mai important material de inginerie si constructie al lumii moderne. Dezvoltarea ar fi imposibila fara otel, care este folosit in fiecare aspect al vietii noastre. Otelul va continua sa joace un rol major in dezvoltarea sustenabila in urmatorul secol.

La Erdemir Romania, noi produce motel electric, care este cel mai dificil tip de otel de produs datorita proprietatilor sale metalurgice. Suntem mandri sa adaugam acest otel diferit, semnificativ la gama de produse a Grupului nostru.

Ne adresam industriei energetice, care este foarte sensibila la legislatia de mediu si criteriile de eficienta. Legislatia si regulamentele stricte care se aplica societatilor cu activitati de productie in cadrul Uniunii Europene ne forteaza sa ne reinnoim constant tehnologia si sa ne imbunatatim procesele. Noi transformam aceasta provocare intr-un avantaj si o folosim ca pe o oportunitate pentru imbunatatire si dezvoltare continua.

Concentrandu-ne pe eforturi de Cercetare & Dezvoltare, incercam sa crestem ponderea calitatilor de otel cu pierderi mici de energie si eficienta mare din gama noastra de produse, si ne trasam viitorul in conformitate cu regulamentele de energie si eficienta care se imbunatatesc continuu in UE.

© 2023 Erdemir Romania S.R.L. Tüm Hakları Saklıdır.
etik@erdemiretik.com 0 850 211 3000